Hallå den 23 november

Ja nu ere fredag, och ikväll blire ingen utgång för mig :( tråkigt nog, måste hålla i pengarna!
Imorn ska jag på Tom Tit på dagen med mamma å min kusin Jonna som precis fyllt 11. Det var en födelsedags present från oss :) ska bli skoj! Sen på kvällen ska jag på Norra Brunn med mor och mina bröder. Ska bli kul, ska på ståuppkomiker-"uppträdande".

Igår skulle Felicia ha fött.. Än har vi inte fått ngt svar om hur det gick. Har hört att det är vanligt att man föder sent med första barnet.. Det är en pojke som ska heta Liam. Ska bli kul å se honom, hoppas att allt går som planerat!

Snart ska jag klippa min bror. Fun fun!

Måste kila, puss

:)

nu vare längesen igen.. som vanligt ^^ haha det har väl hänt en del, småsaker och några få lite större saker, som att jag har tagit körkort :D suprise! ;)
känner mig väldigt stolt, haha :D
sen är det så att afrika gruppen ska ha en julmarknad/basar där vi kommer att sälja lite begagnade saker och även lite mat å så kommer det finnas lite pyssel och sådär, senare samma dag kommer det vara en "show" där det kommer att vara musik å kanske lite dans? vore kul om alla kunde komma. den 8 december på St. Eriks gymnasium :D
anledningen till denna tillställning är att samla in pengar till våran (afrikagruppens) resa till Tanzania i afrika i påsk! :)

jag kanske ska köpa en mobil inom snar framtid oxå :D

måste rusa!
pusssspusss

RSS 2.0