Söndag

Fredag jobbade jag som vanligt sen följde jag med Stine till nagelsalongen, efter det gick vi till All bar One för middag och en drink. Det blev några drinkar å lite mingel. Men det blev inte en så sen kväll. Sen sov vi hos Stine. 
Lördag hängde vi hos Stine sen gick vi förbi mig för å hämta mina grejer och på tillbaka vägen hem till Stine så gick vi förbi Budgens (mat affär) för å köpa förkrök å middag. Så vi käka å förkröka innan vi gav oss iväg. Vi kom typ in klockan 9pm till Covent Garden och in på B@1 =) Det var en ganska slow night iförsig, men vi dansa lite sen tröttna vi och så åkte vi hem ett par timmar senare. Sov länge å gott. Idag låg vi i sängen länge och glodde på tv, asmysigt! Sen skulle Stine in till stan för å julhandla, jag gick hem. Anna låg i soffan å kolla på Snatch tror jag den hette, gangster action men ändå typ komedi, med Brad Pitt, HET som tusan! Alltid iförsig, men lite extra här ;) Så jag satte mig å titta med henne, sen kom Luke hem med maat från KFC, NICE! haha =D
Ikväll blire ingen utgång men onsdag blire förmodligen det, Då ska jag å Stine på nån fest i Chelsea som vi står med på gästlistan ;) Dress code "Sexy, Glamour, White and Blue" oj oj hahah undrar hur de ska gå, men jag har ju faktist en ljusblå snygg klänning och ett par vita finskor, så det får det bli! Fan va skoj=D haha hoppas jag iaf =P Men det ska bli lite roligt å se den delen av stan, den rika, snobbiga delen ;)
Sen fredag kanske Sally kommer hit så ska vi gå på nån killes gig, DJ... får se om de blir kul, men det kan vara kul å gå på lite nya ställen ibland iaf =P Man känner att man mest har varit på samma ställen varje gång man går ut, nu ere dags att se lite nya ställen av Londons uteliv oxå ! PARTY!
Måste börja spara pengar för julklappar å allt sånt snart också, fyfan, det blir jobbigt, man vill ju helst bara använda sina pengar på sig själv, med tanke på att jag inte tjänar så mycket, jag önska att jag tjänade mer pengar, då skulle jag kunna köpa massa fina presenter och shoppa lite åt mig själv också. Men nu går alla pengar åt till fest och mat. Men det är väl också roligt förstås, hehe.
Ciaooo bella! ;) (Karin förstår iaf)
puss hej leverpastej! xxxxx Karolina

Torsdag

jag med min mössa?!


Måndag - Molly 4 år ! Lite party! =)
Tisdag - Jobb jobb, kvällen - en kopp varm choklad med Stine på Kings Head, dom säljer faktiskt annat än alkohol oxå! =D
Onsdag - Morgon - jobb, Dag - Träffade Lana inne i London och hennes klass =D Det var kul, vi åt lunch på Pizza Hut och sen gick vi runt lite på Oxford Street =) Kväll - jobb.

Idag - Jobb, skulle ha träffat Stine, men hon mådde inte så bra idag så det blev att bara sitta hemma framför datorn och sen mera jobb =)

Imorn hoppas jag på utgång, men Stine sitter barnvakt så jag vet inte, och Valentina jobbar förmodligen sent, Esther ska på bio med Janin, kan ju inte åka till Brixton för att gå på bio liksom... Melanie har inte svarat på mitt gb så jag vet inte om hon kan.... Nina har mkt å göra.. hmm vilka ere kvar då, Anne? Inte så kul eftersom jag inte känner henne så väl! Cécile bor inte kvar i Crouch End och hon kommer förmodligen gå ut med sin franska kompis, palla det liksom =S =P

Haha jaa annars vet jag inte vad som händer....senaste veckan har varit lite sloooow... SEGT!

På lördag ska jag antingen vara med Stine eller så ska jag å Esther till Hyde Park Wonderland! =)
Kanske åka skridskor, men det kostar typ 10 pund, så annars går vi bara runt i Wonderland och sen åker skridskor någon annanstans! =)

Aja får se vad som händer, hörs!! pusss!

Söndag - omg kan detta vara sant?!

Jag stannar inne en till kväll!! =O En hel helg utan utgång! Det är ju inte som det brukar vara?! =O
Jag har iförsig varit sjuk denna vecka och det är iof iskallt ute! (Men såklart inte lika kallt som hemma i sverige! haha ;) ... )

Igår var jag inne i stan med Esther, vi kollade på skor och efter ett födelsedagskort till Molly som fyller år imorn. Sen sov hon över hos mig, vi såg på film å hade det trevligt.

Idag åkte vi in till stan igen och mötte Melanie, Nora o Serena. Vi åt på Vapiano och sen åkte Esther hem, men vi andra gick till starbucks för en fika.
Det spöregna idag, sjukt trist! =(

Idag var det premiär för Madagascar 2, vi gick förbi Leicester Square i förhoppning om att se lite kändisar, för till skillnad från Sverige så är premiärerna i england, liknande som de är i hollywood, att "alla" kändisar kommer dit för att se på filmen å alla människor o paparazzis står utanför o ropar och fotar! Det är ganska kul att titta på, men idag kom vi försent, de hade redan gått in, så vi såg ingen kändis =( SYND! Man skulle ju kunnat se Chris Rock eller David Schwimmer =D=D vore inte helt fel! haha

Aja nu sitter jag å kollar på lite klipp från Gossip Girl på youtube, är inte youtube underbart?!

sooo byee!! xoxo gossip girl ;) höhö //Karolina

lördag

GOD MORGON!
Såg Save the Last Dance med Luke igår o åt pizza! MUMS! Pizza Hut gör jävligt goda pizzor faktiskt =O Blir lika förvånad varje gång.. hahah =D
Ja hmm... så idag blire att träffa tjejerna ett tag i stan och sen ska Esther sova här, hoppas det blir så nu =) Gårdagen blev inte riktigt som planerad, men den blev helt okej iaf.

Usch lyssnar på Evanesence (äre ens så de stavar?!), tycker verkligen inte om dom! Jobbig musik! bläää

Köpte present till Molly i veckan, så nu måste jag köpa en box eller presentpapper och ett kort också! Usch det kommer bli jättepinsamt å ge inför alla andra... hahah jag undrar vad de har köpt! Jag har köpt ett armband men hennes namn på i rosa å lila (favoritfärgerna) och sen klistermärken av alla Disneys prinsessor med en klistermärksbok till, så hon kan börja spara på klistermärken ;) Det tyckte jag var jättekul när jag var liten! haha så hoppas att hon blir glad, men jag tror hon  blir glad för armbandet iaf, eftersom hon älskar typ när jag skriver hennes namn på ett papper, haha!

=D

I'll be back!!! xoxo Karolina

Fredag - chillar inne

OMG this is a first! Jag ska stanna hemma ikväll =O
hahha jag har varit sjuk i ett par dagar och känner mig lite låg... sen har stine en kompis från norge här, de ska inte till B@1, de ska till ngt annat ställe, vilket jag inte känner för, då måste jag hålla på å ta tunnelbanan å grejer, plus att ja e typ pank. Molly fyller år på måndag liksom =P
Ja.. så det finns inte så mycket att berätta liksom, imorn ska jag träffa melanie o esther, sen ska esther sova över här =) och på söndag ska väl vi hänga lite =P Sen ska jag nog ut, i hope?! men inte för länge om jag ska orka vara pigg när Molly fyller år... hmm tål tänkas på!

Så nu sitter jag här i vårt hemsökta hus helt ensam... väntar på att någon ska komma hem, så man har en middagspartner, inge kul att äta själv!

Lalalaa laaaaaaaaaaaa duptidup! hm mm hmm hmmm!! tjo hoho h *sjunger väldigt vackert vill jag lova!*

Aja nää... jag får väl återkomma en annan dag, när det finns något vettigare att skriva!

Puss och good bye! Karolina

det vore kul med kommentarer...

från mina nära å kära...


senaste tiden... srry varit seg med bilder =P

B@1 bartenderna och några utav stammisarna ;)

be at one
Stine, jag å Valentina

Rebecka å Emelie kom på besök! YES!! =D
flickorna
haha brillorna från Camden ;)
höhö

Torsdag

I tisdags blev det en öl med Stine och Anne på KH. Det var trevligt =) och så tittade vi förbi All bar One och sa hej till Hugh och Isaac.
Onsdag efter att lämnat flickorna på dagis mötte jag Melanie inne i stan, vi fikade på Starbucks, åt lunch på Wagamamas och sen gick förbi Hamleys för å handla present till Molly som fyller år nu på måndag.
Det var en jättemysig dag, solen sken och jag fick reda på att Michael Jackson och hans bröder ska återförenas och göra en world tour!! =D hur grymt är inte det?!?! Jag blev så lycklig att jag grät! haha
Nästa år i juli (förmodligen) kommer de till London! OMG!

Det var den 19 november igår =) <3

Idag har det inte hänt något roligt alls... väntar på att Stine ska säga att hon kan träffa mig... men jag vet inte... Annars äre bara å se på film tills jag ska hämta flickorna. Puss hajjjj


Tisdag - ta igen sig dag

Idag gick jag med flickorna till dagis, sen kom jag hem och la mig å sov, sov från typ 10 - 14.30... skönt!
Behövde ta igen sig efter helgen, haha var ju ute på söndagen å sen sov man några timmar, sen jobbade jag 13 timmar på måndagen. Därför behövde jag lite extra sömn =)
Så nu e man utvilad och ska snart ta sig något att äta sen hämta flickorna å jobba fram till 8pm.. Sen förhoppningsvis möta Stine på Kings head för en öl eller så. =)
Hörs! pusss


Måndag

Igår gick jag, Stine, Emelie och Rebecka ut i Covent Garden. Vi gick till B@1, som vanligt. det var jättemycket människor där! Sjukt kul =D vi dansade som galningar ;) Sen gick vi vidare till Roadhouse, skulle egentligen bara stanna typ 10 minuter... men så råkade vi hamna på kareoke listan.... sen var vi hooked. hahaha Först ut var Stine med Waterloo - Abba, sen kom jag och Emelie med Smells like teen spirit - Nirvana! Haha, asså jag vill inte veta hur det gick =S=S men tyvärr har Valentina spelat in det! hahah xD man får väl bjuda på den! Tequila får mig att göra knasiga saker. Jag har haft så roligt den här helgen, hahhahha Men jag kom inte hem så jättesent, var ju tvungen att gå upp klockan 7 imorse för att jobba. Men jag vaknade faktiskt av mig själv typ en halvtimme innan väckarklockan. =P så det var nice =)
aja återkommer pusss Karolina

Sunday bloody sunday

Nu blire utan a a o :P hhhaha xD
I fredags var jag ute pa B@1 med Emelie o Rebecka. Sjuk kvall, gick vidare till Roadhouse, mkt dricka :S OMG!
Grymt bra live band!! Jag akte hem hyffsat tidigt. Lordag, chill dag, Stine kom over, vi bestamde oss for att bara ga ut o ta  en ol, men en ol ledde till en tequila och sen var man pa topp igen! Vi traffade massa trevliga manniskor, jag akte in till stan med en man och at pa restaurang klockan 12 pa natten, anka! sjukt gott, sen akte jag tillbaka for a ga pa efterfest med Stine. Det visade sig vara en annan typ av fest an vad vi hade forvantat oss... kola fest. Jag o Stine blev sa upprorda sa vi stannade inte lange. Men det ar sa overkligt att ngt sant hander framfor ens ogon.
Ikvall ska jag ut igen. Nu blire B@1 och Roadhouse, som man kanner till iaf. Good stuff.
Galen helg haha !
Okej aterkommer med nya handelser i veckan. pusss Karolina

Tisdag

Idag efter jobbet åkte jag in till stan å träffade Karin, skulle säga hejdå, hon åkte idag nämligen =( Det var kul å se henne iaf, innan hon åkte å sådär.. Men det känns fett trist att hon inte ska vara kvar i London mera.
Jag fick se ett av hennes tre ärr, som e efter operationen. koolt!
Efter att Karin och hennes bror Erik, som var med, hade åkt hem så åkte jag till Liverpool Street för att möta upp Emelie och hennes kompis Rebecka som kom till London idag =D Det var skoj, vi åkte till deras hotell, lämnade av lite saker och sen gick vi in till stan för å äta innan jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet. Jag kom precis i tid till att hämta barnen kl 17! PERFA!
Imorgon ska vi till Camden Market och kolla runt lite =D woho och till helgen blire nog marknad i Notting Hill som vi ska till. Det är ju på lördagar. Emellan allt festande förstås! HÖHÖ
snart ere läggdags, annars orkar man ju inte upp imorn kl 7!
Den här veckan blir nog rolig, passar perfekt att de kom så jag har någon att umgås nu på dagarna med. Stine har ju börjat jobba under dagarna å Karin har åkt hem och Melanie e hemma i tyskland för ett par dagar. Så när de åker kommer det ju "bara" vara Esther, Melanie och Nina som jag kommer kunna träffa. Men alla de bor en bit ifrån mig, inte som Stine som bor 10 minuter ifrån om man går. Men man får inte göra resandet till ett problem, jag har ju tiden till det iaf. =P
Jag återkommer i veckan.
pussar Karolina

bilder från helgens spektakel


Martin och Robert
beatone
Johan
beatone
Henrik o Stine
beatone

Johan o Martin
beatone

Måndag

Fredag blev utgång =) det var Valentinas födelsedag, så det firades stort! Hade sjukt kul =D
I lördags vare ju "fest" här... blev inte så mkt festande, ja satt barnvakt.. haha men elden var kul, man slängde inte gubben på elden, man fäste han som om han skulle brännas på bål! HOHO det var coolt, sen brann han upp fort som attan, MOHAHAHA
Igår vare söndag, då blev de utgång igen, lite oplanerat men det blev skoj iaf, gick till B@1 som vanligt =P HAPPY HOUR! =D köp en drink och få två! Det var Martins sista dag igår, så det firades med skumpa! haha blev lite blöt ^^
Innan på dagen igår så åkte jag in till stan och var med Esther och Melanie, vi åt middag på Vapiano, jättemysigt ställe, och maten var sjysst, men pizzan var lite besvikelse... hmmm men men.
Sen gick jag till B@1, sen kom Stine efter ett tag och joina mig =)
Sen kom det massa andra som vi känner, så vi hade en rolig kväll!!
Idag jobbar jag, just nu har jag en kort break. Så då sitter jag här och uppdaterar bloggen lite =)
Karin har varit sjuk, och i fredags så opererade hon ut sin blindtarm, så nu kan hon inte jobba på sex veckor. Och igår fick jag veta att hon ska åka tillbaka till Sverige =( Hon ska inte vara kvar här, vet inte om hon kommer tillbaka heller, vilket gjorde mig väldigt ledsen, men jag förstår, hon har inte trivts så bra där borta i södra London. Jag hoppas däremot att hon ger London en till chans, hon å Sally har pratat om att skaffa ngt annat jobb och skaffa lägenhet här, för Sally vill inte vara kvar i Brighton, hon vill till London. Det skulle jag tycka var jätteroligt! Om man får vara självisk ;) hehe
Annars får jag å Stine försöka hitta en familj till Karin här i Crouch end =D Då kan vi leka hela dagarna =P och hela kvällarna =P hehe
Nu har jag äntligen tagit lite bilder på flickorna, de e sååå söta! hihi =)
Imorn kanske jag ska träffa Karin och säga hejdå för hon åker imorn kväll. Erik är här och hjälper henne packa å så, snäll bror ^^,
Jag åker ju förmodligen inte till Sverige över jul, stannar nog här. Så då får jag väl ta en resa till Irland tillsammans med Karin nån weekend hmm =) Skulle va kul, vill verkligen se Irland!
London livet leker även nu när det regnar lika mkt som när man tar en dusch! Galet! haha
Jag har jobbat varje dag den föregående veckan, det var tufft... Jag behöver sooova! haha i lördags när det var fest här, så vare jag å Luke och en kille som heter Thomas (son till Annas kompis Fiona) som satt barnvakt.. Vi var uppe halva natten, sen somna vi i soffan, haha, jag vaknade halv sju och valde då att gå å lägga mig i min säng för att sova en timme innan jag skulle börja jobba igen... bläää haha
Aja vi hörs xoxo Karolina

Torsdag

Idag träffade jag Stine, vi gick till starbucks å fikade. Det var mysigt å se henne igen =)
Imorn blire utgång, HOPPAS JAG! Vill ut ut ut!!
Hehe, på lördag ere fest här, vi ska ha en brasa i trädgården, och jag håller på å gör en gubbe som vi ska slänga på elden =P Det är nämligen så att den 5 november  här i england firar man (hånar man) en man som hette Guy Fawkes, som försökte spränga något i luften. Kommer inte ihåg om det var engelska parlamentet eller nåt sånt, den 5 november för många år sedan. Men han misslyckades, så nu firar man hans misslyckande genom att ha fyverkerier varje år den 5 november (men  de håller på typ hela veckan ut...) och så har man brasor och slänger en gubbe på elden. Våran gubbe är gjord med en kudde som kropp, ett kuddfodral stoppat med papper till huvud, strumpbyxor stoppade med papper till armar och ben =P
Nu ska jag gå å glo på de andra när de lagar mat inför lördag =P haha !

pussen


random utvalda bilder från veckan i Sverige

Halloween kvällen spenderades med dessa typer =) 31 okt
utekväll
Ja o Sofia 27 okt
random
Ja o Emelie 27 okt
random
Jonna å Lina på mor å dotter träffen 25 okt
mor å dotter träffen

Unn på mor å dotter träffen 25 okt
mor å dotter

Tisdag - HEMMA I LDN

Äntligen, tillbaka i London!
Okej, söndagen då jag åkte hem, shit va jobbigt det var att ta sig från stansted hem. Vanligtvis stannar tåget i Tottenham Hale, där jag lätt kan gå till bussen som ligger 20 meter från tåget och vara hemma på 20 min. Men nu stannade den i Seven Sisters, där jag aldrig varit förut. Vet att det inte är så bra område, det är allt jag vet. Det ligger nära Tottenham, men om man inte vet var man ska gå och det är mörkt och man är utan karta, så är det inte så lätt. Ville heller inte prata med för många, det är inte så säkert. Sen är det konstigt att det alltid bara är män ute på natten. Jag såg en kvinna, men hon satt med en man i en bil och rökte på... så det var inte så lyckat!
Klockan var väl runt midnatt när jag sprang omkring i en halvtimme efter en busshållplats som skulle ligga hyffsat nära tågstationen... när jag väl hittade rätt busshållplats, med rätt nummer, då var den "not in use", för de bygger ju om å håller på i typ hela London... blää, då fick jag springa till den efter, med väska å allt, och när jag kom till den, så var den heller inte in use. SUCK! Halvspringer vidare, får sällskap av en räv några meter, innan den lämnade mig att gå helt ensam.. Tillslut så var jag framme vid en hållplats som var in use, bussen kom med en gång, SKÖNT!
Sen hemma!
Jobbade hela måndagen och idag är det tisdag, idag jobbade jag på morgonen, sov ett par timmar under dagen. Och nu om en kvart ska jag gå å hämta flickorna på dagis. Sen ikväll ska jag på promenad med Stine =) har saknat henne! Så det ska bli mys!

Har fått ett till jobb, av mamman, ska hjälpa henne å dela ut reklam för hennes datingsite nån dag i veckan då flickorna är på dagis ;) SUPER!

BYE! xoxo Karolina


Söndag - bye bye sweden

Okej veckan som varit. Onsdagen efter att varit med Marcus åkte jag till pappa. Sov där till fredagen. Men på torsdagen mellan 11 och 15 var jag med Christina o Brit =) Fredag blev utgång med Sofia, Lina och Veronika.  Pojkarna från Morgongåva var med också, Tobbe, Wallit o "de andra två"? =P Kom i säng halv fyra och upp 9.30 en lördags morgon! xS Träffade Unn 12.45 i Hötorget, tog en tur på stan o en fika på Rose. Sen åkte jag till mormor för å fira mamma, med en Halloween inspirerad tårta som jag å mamma gjort. En så kallad spindelnätstårta =)
Aka - also known as, eller hur mamma? ;)
Söndag blev en dag med mamma, har packat å sådär, såklart! Men jag å mamma tog bilen in till stan å åt brunch på Berns, idag var det asiatiskt =) så för mig blev det sushi! Woho! =)

Och idag åker jag hem!!! =D yippie! Saknar London, nu förstår jag vad Carrie menar med att hon e gift med New York, same fast med London för mig! Känns ju typ så ^^, haha
Hoppas jag älskar det lika mycket efter min hemresa ikväll ;) får se hur det går mitt i natten, själv i Tottenham, woaaaa!

Planet lyfter 21.55 i svensk tid och landar 23.10 i engelsk tid (vilket innebär 00.10 svensk tid).

Undrar om Anna har fixat internet än.. hmm, men jag ska ju bara jobba denna vecka som vanligt.. Men på lördag blire party ;) Fireworks! Hemma hos oss =) Och fredag utgång som vanligt hoppas jag! Måste ju gå tillbaka till mina gamla vanor fort så man inte tappar bort sig! =O haha På tisdag ska jag äntligen få träffa Stine igen! Och Karin måste man ju få se snart!! Saknar!!

åååå snart ska jag åka hemifrån!!! nervös! Måste äta middag innan oxå, inte för att jag är hungrig men ändå! blääää haha

Hörs väl snart igen! Ska ju lägga upp bilder så snart som möjligt oxå! xoxo Karolina

RSS 2.0