fortfarande torsdagen


Torsdag

jaaa

Onsdag

24 sep 08


Tisdag - im leaving today

Måndag, hände inte så mycket, tisdag, idag berättade jag för familjen att jag ska lämna dom. Ojoj, de tog dom inte så bra, mamman började häva ut sig saker. Men det struntar vi i känner jag. Ikväll (om typ en kvart) flyttar jag hem till Stine i två veckor, hennes familj är jättetrevliga! De ska komma å hämta mig här med bilen, och hjälpa mig. Det ska bli jättemysigt att bo där! Sen den 8 oktober flyttar jag in hos Anna, den nya familjen. Borde försöka ringa henne, hon skulle ringa mig idag, men jag antar att hon hade mycket jobb att göra. Men jag ska nog träffa henne och hennes bror (och kanske småflickorna) imorn över en fika. Kan vara trevligt!
Imorgon kommer Marcus! Äntligen! Och hans pappa, det ska bli roligt å se dom, och jag behöver inte jobba, så jag kan vara med dom hur mycket jag vill =D hihihi
Nu ska inte skriva så mkt mer.
Jag hoppas att jag får tillfälle att skriva under dessa två veckor. Men annars så hörs vi när jag har installerat mig hos familjen.
Xoxo Karolina

Söndagen - crazy night =D

fr v. finländare(sakarias), stockholmare(jon?), jag, lucas, stockholmare, finländare(peter)!

be at one

jag, Valentina o Johan
be at one

jon? johan, lucas o jag =)
killarna å ja

Lördagen


Kenwoods House, Parken där scener ur Notting Hill är inspelad i =)
parken

Jag å Stine i parken
vid kenwoods house

måndag

Ja herregud, i fredags blev det ingen utgång, men jag och Stine hade en jättemysig hemma kväll! Vi kollade på Sex and the City och sen låg vi i sängen å pratade halva natten. Lördagen tog vi det lugnt och vi åkte till Hampstead Heath efter lunchen, jag, Stine och Anne (en tysk tjej som bor granne med Stine, mkt trevlig) Parken låg vid Kenwoods House, där Notting Hills spelades in! Det var ljuvligt! Hehe, väldigt vacker park och solen lyste och gjorde dagen helt underbar. Vi hade köpt med oss mackor och frukt så satt/låg vi där på vår filt och bara njöt. Sen var vi tvungna att röra oss tillbaka för att komma i tid till barnvaktningen som jag å Stine skulle sitta här hos mig. Men vi hade lämnat parken i god tid, så jag å Stine åt middag i Crouch End innan vid tog en "lång" promenad till mig, ungefär 50 minuters gångväg så långsamt som vi gick. Går man snabbt kan det ta typ 35 min. Väl här fick vi sitta barnvakt läääänge, men vi bestämde oss för att ge oss iväg in till stan efter i alla fall, kan ju inte missa en utgång! Haha, så vi åkte till Roadhouse och gick vid stängning. Så vi började röra oss mot Crouch End för en efter fest med Alex, men när vi väl var halvvägs så hade han blivit för full och gått hem xS GAAH! Tråkigt =( Men det var kanske lika bra så vi åkte också hem, åt lite äggröra och gick å la oss. Vaknade upp nöjda å glada över att må bra och se att solen skiner. Söndagen spenderade vi med att prata mycket och äta. Sen var det utgång igen, det är ju Happy Hour på Be at One på söndagar, HELA KVÄLLEN! Vi hade planerat att vara där vid 6 (alltså åka hemifrån senast kvart över fem) Men vi pratade så mycket över middagen så vi kom inte iväg förän kvart i sex haha! Men vi kom dit iaf runt halv åtta. Träffade en massa roliga typer och dansade och hade sjukt kul! Gick vidare till Roadhouse och hade ännu mera skoj, jag skulle ju vara hemma vid tolv, men jag tror att jag lämnade Roadhouse runt tolv. Så jag kom inte hem förän kvart över ett. Men men whatever!
Idag har jag jobbat, sovit, ätit, sovit och jobbat och snart ska jag sova igen! haha
Good night sleep tight, don't let the bedbugs bite! xx Karolina

Äntligen fredag!

Idag är det fredag och solen lyser! Precis som den gjorde igår, UNDERBART!
Snart börjar jag jobba igen, tänkte försöka hinna titta lite på tv innan bara. Det kanske blir utgång efter barnvaktningen ikväll, eller så blir de det imorn efter barnvaktningen, någon utav dagarna måste det ju bli, känns ju jättetråkigt att inte ta vara på helgen! haha =P
Parken som vi ska picknicka i imorn (om det är fint väder) ligger i Hampstead Heath. Så de blir välla nice!
HUNGRIG! Men det är hela timmen kvar innan middag! uääää hehe Känns ju tråkigt att man inte varit ute på hela dagen när det är så fint väder, jag kommer ju inte komma utanför dörren förän solen gått ner =S =( SEGT!
Fredag, fredag, FREDAG! =D Jag kommer inte vara hemma på 'hela' helgen förutom dom få timmarna jag å Stine ska sitta barnvakt, såååå skönt!
Och så ser jag fram emot att fira nyårsafton här =D=D Den 8:e november ska den nya familjen förmodligen ha party, så det ska bli skoj skoj skoj! Jag får ha lite vänner över och delta i festen! haha =D
Ska glo på tv nu! PUSSS


Torsdag

Barnvakt -.- *snark* Å sova får man ju inte heller göra! Föräldrarna är på en konsert, klassisk musik.
Idag var jag med Stine, imorgon ska jag hålla henne sällskap när hon sitter barnvakt =P och sen på lördagen ska hon hålla mig sällskap, så ska jag sova hos henne hela helgen. På lördag dag ska vi ha picknick i parken! =) Det ska vara bra väder, hoppas verkligen på det, idag var det soligt å mysigt =) Vi promenerade runt i hennes område, som snart också kommer vara mitt område!! =D
Nästa vecka kommer min älskling!! äntligen! hihiih <3<3 Och även att på onsdag ska jag släppa bomben, så vi får se hur länge jag får bo kvar här då =S hummmmm...
hahah annars flyttar jag in hos Stine i två veckor!  Det kan också funka =)
Så den här veckan har gått fort, fattar typ inte att det redan är torsdag, känns som tisdag, så det är grymt skönt! Man lever för helgerna här! Fast det antar jag att man alltid gör/gjort, oavsett om det är skola eller jobb, men här är det så att på helgerna slipper jag vara i den här huset, då ger jag mig ut på äventyr i London stad!
Imorn ska jag försöka sova lite på dagen tror jag, det trodde jag att jag skulle göra idag, men så blev det inte. Men förhoppningsvis, om jag ska orka med helgen =P
Men nu orkar jag inte skriva mer, puss och hejdå! /Karolina

onsdag

Idag hade jag arbetsintervju, skulle man faktiskt kunna kalla det, hos en annan familj.
Träffade mamman. som heter Anna, helt underbar! Så sköön, mycket lättare att prata med än den familjen jag bor med nu!
Vi pratade typ i en timme och det kändes nice! Hooooppas verkligen att allt går som planerat, sånafall flyttar jag in hos dom den 8 oktober. Familjen verkar väldigt skön, det är en singelmamma, Anna 37 år, hennes lillebror, Daniel 28 år, sonen Luke 16 år och små flickorna Milly och Molly på 3 och 4 år. Gulliga namn på flickorna va?!

Imorgon ska jag jobba som vanligt, kommer sitta barnvakt på kvällen, tråååk! På fredag ska jag hålla Stine sällskap när hon ska sitta barnvakt åt sina ungar =) så kommer jag sova där, kanske går ut efter barnvaktningen? maybe baby!

Måste sova nu, skriver nog lite till innan helgen! <3
Xoxo Karolina

tisdag

måndag var jag bara hemma, förutom när jag jobbade. Jag och Ariel gick till parken, om jag ska följa med henne till parken fler gånger så kommer jag bli stark, putta gunga i 45 min i sträck, soft?
Idag är det tisdag och jag satte mig framför tvn precis i rättan tid! OC och Gilmore Girls frossa! Woho.
Tror att jag bara ska stanna hemma idag, vill inte slösa pengar, och om jag går utanför dörren idag kommer jag slösa pengar. Cécile vill träffa mig ikväll, men jag tror att jag stannar hemma, måste försöka sova, sov inte så mycket förra veckan eftersom jag var ute nästan varje kväll. Men imorgon ska jag träffa Anna, det är mamman i min potentiella nya familj. Jag hoppas att allt går bra och att hon vill ha mig, för jag vill verkligen inte vara kvar i den här familjen, och jag vill kunna säga till dom så snart som möjligt att jag vill sluta. Ifall jag byter till denna familj så ska jag flytta in den 12 oktober. Det är en ensamstående mamma med en son på 16, som jag inte kommer ha något ansvar för, och sen är den två döttrar på 3 och 4 år vilka jag ska ta hand om. De bor i ett grymt stort hus i ett område som ligger nära där jag bor nu, men i exakt samma område som Stine, Cécile och Alex bor. Så jag kommer ha lite närmare till vännerna och puben vi brukar hänga på så jag kommer slippa behöva betala pengar för varje gång vi ska hitta på något. Då kan jag gå istället för att ta bussen, plus att när jag ska in till stan kan jag åka med bussen hela vägen in till Trafalgar Square, som alla mina andra kompisar, istället för att åka till Tottenham court road och behöva gå i en halvtimme (eller betala mer pengar och ta tunnelbanan). Så det blir både mer ekonomiskt och bättre. Här är det så trångt medan där skulle jag få eget badrum, här är vi 5 stycken på ett badrum. Så nu får ni alla hålla tummarna och cross your fingers och önska mig lycka till!
Efter att jag träffat Anna så skulle jag kunna möta Cécile eller Stine, eftersom vi ska mötas där dom bor. Så slår jag två flugor i en smäll.
Aja nu ska jag fortsätta att med att glo på Scrubs!
Hörs! xoxo Karolina

fredagen

Förandet =)
fr v. Stine, Karin, Esther, Cécile o Melanie
tjejerna

Jag å karin på Be At One
jag o karin

Johan på Be At One
johan

Söndag

I fredags gick vi ut igen, jag, Stine, Karin, Cécile, Melanie och Esther. Vi köpte öl i butiken och förade på en allmän toalett! Haha, sen gick vi till Be at One och tog oss nån drink var, mest för att det är gott och trevligt =) Träffade massor med roliga människor, bland annat italienarna igen. Och en 45 årig man som hade bott i sverige i sju år förut, så han bröt och sa "Jag heter Stephan, me Pe Hå" =D det lät fett kul !
Efter att ha festat på b@1 till stängning, så gick vi vidare till Roadhouse, där  vi festade ännu mera, lyckades bli bjudna på drinkar =) (räknade pengarna när jag kom hem, och märkte till förtjusning att jag endast hade spenderat 7 pund, 1 pund = 12 kronor) När roadhouse stängde, då var vi rätt trötta så vi rörde oss hemmåt, Jag och Karin skulle sova hos Stine, å vi var tvungna att gå en bra bit för att ta oss till bussen. De hade stängt av den busshållplatsen som låg i covent garden och var tvungna att gå hela vägen till Holborn. bläää -..-
Vi kom hem typ halv fem kanske.. och jag o stine sov till 10. sen låg vi å glodde på film hela dagen, och åt bakismat =)
såsom pizza, mackor med nutella, mjölk etc etc. Karin joinade oss kanske vid 13? heheh Sen åkte jag å karin till mig runt 7-8 för att sitta barnvakt. Vi köpte mer pizza och såg på Brokeback Mountain! När föräldrarna äntligen kom, åkte vi till Karin, som bor på andra sidan stan, så vi var hemma typ vid 2. somnade ganska fort och sov till ca 13.30.
Vid tre kom karins mammas kusin och "hämtade" upp oss hos karin, och vi åkte till Wimbledon och fikade, för att jag och karin skulle sedan till Southsfield på aupair möte. Det var typ 40 pers, vilket var trevligt. Vi träffade en svensk tjej som heter Malin och en turkisk tjej som heter Inci, båda helt underbart trevliga o roliga! Så nästa helg ska vi parta =)
Imorn ska jag jobba som vanligt och även ringa till Anna, som är mamman i den familjen som jag hoppas att jag ska byta till. Vi ska prata lite och försöka hitta en dag den här veckan som vi kan träffas och ta en fika. Jag kan nog egentligen på onsdag, så jag hoppas att hon kan då också. Den här veckan och nästa veckan ska jag jobba ett pass mitt på dagen också. -.-
Men men, nu ska jag sova <3
sweet dreams /Karolina

torsdags fika i LDN

fika en torsdag
Jag o Karin

casual thursday
Cécile och jag

Torsdag

Jag hann skriva innan helgen =O AMAZING! Idag var jag som sagt med Cécile och Karin i stan, Karin shoppade lite, medan jag som inga pengar har kollade på =( får pengar imorn! WOHO
Men de ska inte spenderas som de gjorde förra fredagen, nu kör vi lite smartare game, vi ska nämligen träffas hos Stine först, åtminstone jag och Stine. Karin kanske kommer, beroende på om hon orkar åka över hela staden för att förkröka lite?! =S Men men =) vore alltid nice, men vi ska iaf sova hos Stine på natten dåra =P
Stine o jag såg på "How to loose a guy in ten days" som gick på tv ikväll, nu när vi satt barnvakt, så det var soft.
Aupairandet går bra men jag börjar känna att mitt schema med den här familjen inte riktigt passar mig.. så jag har börjat kolla runt lite på andra alternativ. Har en kvinna som är ensamstående med tre barn (vars två jag skulle ta hand om, eftersom den 3e ungen är 16 år =P ) Hon bor i samma område som Stine bor i, så det är ju lagom nära härifrån. Jag pratade lite med henne idag, men hon ska ringa mig imorn och så ska vi gå igenom lite vad hon skulle behöva för sorts hjälp, sen ska vi nog mötas nästa vecka på en fika  å lära känna varandra. Hon verkar cool, hope she is! Och jag hoppas att hon har familjen jag söker, men en sak som är bra är att ungarna är hos sin far på helgerna, så jag slipper sitta barnvakt =D Det är en utav mina viktigaste, förutom att vi ska komma överens. Men nu när vi bor såhär, så skulle det vara bra om man kunde träffas lite och även träffa barnen, innan jag bestämmer mig, så jag slipper flaxa omkring fler än en gång. Känns lite jobbigt, hur jag ska berätta för den familjen jag bor med nu att jag inte vill vara kvar, om jag ska byta. Vet inte riktigt hur jag ska säga och heller inte hur jag ska bete mig, eftersom jag "måste" jobba två veckor efter uppsägning.... Lite jobbigt, jag hoppas de låter mig gå typ, bara någon dag/vecka efter jag sagt till dom

Söndagen, jag och Stine

ja å stine

onsdag

okej, söndagen, jag gick ut =) drack, hade skoj! Vi gick först till BeatOne och sen vidare till Roadhouse (nu vet jag stavningen!) Sen följde vi med några till en annan klubb, som var booooring, så vi gick tillbaka till beatone, jag och Stine, där vi stannade kvar efter stängning =) Hängde med bartenderna och så vidare och så vidare... det var chill!
men det var jobbigt att gå upp på måndagen, när jag väl kom upp och gick ner på toaletten, så svimmade jag, två ggr! Det var obehagligt, jag var alldeles grön/vit i ansiktet och mina läppar var blekare än hyn typ! Jag svettades i mängder och kunde inte resa mig, så jag krälade runt ett tag tills jag slut samlade krafter till att gå ner till köket och säga att jag inte kunde jobba. Så jag sov fram till typ 13... den dagen stannade jag bara inne, som ni förstår.
Men på tisdagen gick jag ut igen, då var jag fit for fight! Och jag mötte Cécile och vi tog nån öl sådär, myste lite, alex kom förbi en stund, det var en nice chill-kväll helt enkelt. Kom inte hem försent, eftersom jag inte får vara komma hem efter tolv när jag jobbar dagen därpå. (Börjar ju faktiskt klockan sju på morgonen). Idag spenderade jag mina arbetstimmar med lilla Ariel, det var mysigt, för första ggn så ropade hon på mig när hon vaknade! Hon ville att jag skulle komma å ta upp henne på morgonen, då smalt jag! =) Hur mysigt som helst, sen var jag i parken med henne på eftermiddagen, vi hade det mysigt idag helt enkelt, vi shoppade också lite på förmiddagen förresten. Sen på min lediga tid under dagen, åkte jag till Crouch End och träffade Cécile, hon köpte ett par skor sen tog vi en take away och satte oss på en bänk å pratade. Vi träffades ikväll igen, för att sätta oss på Kings head för en öl. Det var trevligt som vanligt, det är skönt att komma ur huset också, alex joinade oss igen, en trevlig männska det där!
Imorn ska jag och Cécile träffa Karin, sen på kvällen ska jag sitta barnvakt, så då kommer Stine över och vi ska glo på tv typ =) Det blir lite roligare än att sitta själv å vänta på föräldrarna. På fredag blire utgång igen, då blir det galet! ingen tid å passa =D och ska sova hos karin, mys! Så lördagen får vi för oss själva, äntligen <3
Vi hörs igen, men kanske inte på ett par dagar, men men <3
Love K

me and the girls at Be at One

på be at one =)

Söndag

What a night! ;)
hahah fredagen var heelt sjukt rolig! Jag, Karin, Cécile och Hanna (Anna?!) gick först till Be at One sen gick vi vidare med några italienska tjejer till RoadHouse/Rodehouse (vet inte vilken stavning=P) också grymt kul, det är en dansklubb, rockklubb typ. Det var en helt ny upplevelse =)
Träffade en asschysst kille där som heter Sam =) Och igår gick vi till hans restaurang (som han äger) och käkade middag for free !! Haha Efter rodehouse åkte vi till ett ställe som heter typ The Fabric, det var ungefär som Sthlms fryshuset, jättestort, flera våningar, kringelkrångel för att komma in o ut =S Vad jag minns iaf =P men det var typ lite elektromusik, vilket jag i vanliga fall inte diggar, men med dom omständigheterna som var, så var det inte helt fel!
Vi har ingen aning var vi var, eftersom vi åkte taxi dit med några andra som sa att det var bästa stället i hela London =S stänger klockan 6 på morgonen, så de e väl därför. Jag och Karin kom hem klockan 6 på morgonen, och somna bums!
Dagen efter skulle vi upp "tidigt" för vi skulle in till London å möta Melanie och Esther. Först var tiden 13.30, men jag skicka sms och bad om en timme senare. Men jag o Karin kom typ in vid 15.00, men det var lugnt eftersom de visste att vi hade varit ute så sent. Haha, så där var vi bakis, trötta men alltid lika glada =)
Vi möttes på café Nero och tog en fika och pratade om gårdagen, sen skulle Esther hem och vi andra gick vidare till restaurangen. Det var riktigt gott! Godaste fisken i stan =)
Ikväll kanske jag ska ut igen, det är happy hour hela kvällen på B @ 1 så om jag pallar att gå ut så blire säkert nice.. känns bara lite jobbigt, för jag har typ inga pengar kvar sen i fredags.. x_x suurt, jag tror att jag tappade en 20a eller ngt (20 pund) när jag var ute =( det är liksom 240 kronor, så det känns inte så nice!
Men jag återkommer om vad som händer här =)
love xoxo Karolina


fredag

Fan vilken kväll! =D
men jag ska börja från där jag slutade, i tisdags hände det inte så mkt annat än jobb.. men onsdagen så träffade jag karin, äntligen! Var sååå grymt skönt att se henne igen =) Vi hann tyvärr inte ses så länge, plikten kallade på oss.. Men ikväll blire  andra bullar =D

Men först, igår på dagen skulle jag träffat Nina, men hon var tvungen att ställa in, för hon hade grymt ont i sin rygg =( tråkigt, hoppas hon blir bättre snart <3

Men som tur var, finns internet, så Stine fick tag på mig och vi träffades, vi och en annan tjej som bor i hennes område som också är aupair, fransk tjej som heter Cecile. Vi satt hemma hos Cecile å pratade lite å fikade, det var trevligt =) Men inte mkt mer än så, men vi bestämde en träff senare på kvällen också, och det var  sjukt kul! =D Vi gick till en krog i deras område som heter Kings Head, it turned out to be a great night! Träffade många nya människor som var mkt roliga =) Ikväll ska jag å Karin ut!!  Vi ska till Be at One i Covent Garden!! Några från igår ska med också =) än så länge ser det ut som om Cecile, Alex och kanske Stine hakar på, förhoppningsvis kommer isländarna också Sandra och Asa =) Sen kommer förmodligen italienarna vara där också =) Esther skulle ju egentligen med, men hon kunde inte, problem med knät. =( Så det e lite synd, men men.

Kom inte hem särskilt sent inatt, typ strax efter tolv, började ju klockan 7 imorse =P blää haha

men inatt blir det ingen tid, då sover jag hos karin och börjar inte jobba förän 20.00 imorn!!

Fast jag ska iförsig träffa Melanie på lördag vid halv två =S woaaa undra hur jag kommer må då ;P

Hörs snart igen, love karolina


Måndag

uhm i lördags träffade jag Esther under dagen och vi fikade lite å vandra omkring. Sen skulle jag träffa Nina, men hennes mobil dog, så jag stod å vänta på henne i drygt en timme, men såg henne aldrig. Sen fick jag reda på på kvällen att hon hade kommit, men vet inte vilken tid... undrar när jag kan ha missat henne, sånt känns så dumt!

Men aja, sen så messade jag Esther så hon kom in och så gick vi till en bar, Be at One, det var asschysst ställe! Bra musik, trevliga bartenders och nice crowd =)

Så vi drack, grymt goda drinkar!

Söndagen blev bara en dag framför dator och tv, hah. Idag har jag jobbat som vanligt, är nu ledig fram till kvart i fyra. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, smsade Stine, och tog en wildshot på att hon kanske skulle orka ses =P Hon kom igår, så hon kanske e lite seg idag, who knows?

I veckan blir det att träffa Karin och utgång på fredag, med Esther, får se om nån annan hakar på också, Karin kanske vill =) Det vore roligt och bra för mig, då kan jag sova hos henne ^^,

Jag ska nog gå å duscha nu, kanske gå på en promenad sen, röra lite på sig =)

Solen tittar nämligen fram idag!

xoxo Karolina


RSS 2.0