lördag den 29 december

Igår fick jag saker gjort, lämnade in mina skor för omklackning. Köpte busskort för nästa termin, shoppade upp mitt presentkort på 700 kr :D så idag e jag fin med klänning =)
Är hemma en stund nu, ska skjutsa mamma till en vän, så då får jag låna bilen! WOHO =D
sen ska jag till marcus å se på när han snickrar lite =P
Sen ska man handla lite mat, jag å marcus bor nu hemma hos Lina, för hon å hennes familj är i Österrike, så då e vi kattvakt.
Det är väldigt skönt att få ha något eget ett tag, det är ju ändå 2 veckor.
Den här vinter har inte varit bra, ingen snö så långt ögat når... bara regn å burr!
Man får hoppas att sommaren blir bättre !
För efter sommaren blire nog mer regn, för då reser jag och Karin till England, för att jobba som au pair i tio månader =) det ska bli spännande, kul, läskigt, lite jobbigt och lärorikt ;)
Men nu måste jag rusa!
pusss =)


27 dec 2007

Hej igen =)
Nu har det gått ett tag igen, julafton har varit och nu ere dags för "mini" julafton hemma hos Anders. Jag och kim ska snart åka å hämta Lacó hemma hos honom för å åka till Anders.
I förrigår köpte mamma en 42 tums platt tv... så nu sitter jag å ser på Simpsons! Och igår gick hon å köpte playstation 3 :O känns lite kul .. haha nu känns det som om man kan använda vardagsrummet igen, det var längesen =P
Idag var jag å mamma i stan å shoppade loss lite på mellandags rean, köpte en ny vinter jacka och en vår jacka, tre tröjor, lite grejor på Axelsons och på Hair and Face, som jag nu ska ha som min praktikplats =D
Någon knäppgök har redan börjar med fyverkerier och smällare, det tycker jag e lite synd, eftersom då förstör man nyårsfirandet, det är liksom fyrverkerierna som e roliga, jag tycker man ska spara på det! Då blir det mer speciellt!
Men nu måste jag sticka!
Ciao pussss

RSS 2.0