18 december

Tre dagar bara, fan va grym jag är! ;) Jag har gått å blivit lite sjuk.. segt, men jag ska ut ikväll iaf :) Lana fyller 18 år, så då blire dags å fira! :) Vi ska börja på en japansk restaurang med lite mat, mums! SUSHI blire för mig :D Sen kommer vi nog gå till Pilot. Nytt ställe från i år, tydligen 20 års gräns, men det ordnar sig för Lanas kompis kände tydligen primotorn. Jag kommer ju iförsig in oavsett, men lite segt å gå in ensam ;)  riiight? :P Fast Lana sa att det var ngn mer som var 89a ;) inte för att jag egentligen bryr mig om de :) Jag är där för att fira henne :)

Imorn ska jag jobba :( om jag inte blir sämre av att gå ut förstås, då kanske det inte är så smart, då blir gamlingarna lite tjuriga, vilket jag förstår! Sen på söndag ska vi (jag och Kim) förmodligen till Anders för middag :) Sen åker dom till norge över jul/nyår.

Snö ute och -7 men det är underbart! :) Solen har varit uppe också, fast jag har inte hunnit vara ute och så går solen ner snart. Men men :)

Nu har jag målat naglarna, blivit så dålig på det nu när man är så upptagen av annat. Men dom blev rosa iaf :) Väldigt fina om jag själv får säga så ;) hehe snart ska jag tvätta håret, men jag pratar lite med min bror på facebook, han är ju i ecuador, ska snart ta bussen till colombia :) Vill också vara ute å resa!!

Nästa vecka är det jul.. oj oj. Vi hörs där emellan nångång! :)

Madhouse - Our house = grym låt! :D

Ciao xx Karolina

15 december

Nu har det gått en tid igen.. oj oj. Nu ligger snön över stockholm, så vackert!

Det har varit lucia, jag såg ett litet luciatåg, hehe små söta ungar på gården :)

Natten till lucia var jag och Karin på inflyttningsfest hemma hos Andrea, träffade en hel del sköna människor.
Det blev utgång, jag och Karin fick inte plats i taxin så vi lyckades ta oss till en busshållsplats (vi var trots allt i Täby), för att sen ta oss till tunnelbanan och in till stan. Vi blev nog kompisar med halva stan den natten. Ett gäng ungdomar när vi väntade på bussen, en kille på bussen, ett äldre par (som gillade party å Akon) på tunnelbanan, ett yngre par från dalarna (som gillade vår jäger!!), några i kön på spybar, tre tjejer i korvkön, vakten på soapbar, 4 killar utanför soapbar, en man (afrikan som dansade till afrikansk musik som han spelade på mobilen) på tunnelbanan på väg hem, en rädd tjej som gick av tillsammans med mig.

Haha vi hade riktigt roligt, men de finns en del idioter på sture-p också.. herregud, pinsamt!
Så hur många kompisar fick jag då? mellan 20-25 personer typ? haha underbart! Vi körde lite london-style! Love it!

Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt rum, som varit full med alla mina och mammas kläder när vi gjorde om klädkammaren. Så jag bara njuuuuter här inne nu, ska snart gå å äta lite lunch och städa lägenheten. Kan ju vara trevligt med lite julfint :) Nu när det börjar bli liiite ordning!
Förresten så var jag på jobbaudition på Clarion Hotel för snart 2 veckor sen, och igår kväll fick jag svar! Jag ska få komma på workshop (måste kolla upp exakt vad det innebär dock) Men det ska bli spännande! Vore sååå superkul att få jobbet där, hotell är verkligen något som jag vill jobba inom :D Människor på resa är bland det bästa som finns! :D Jaja, nu ska jag städa här hemma!

puss å kram! xxxx Karolina

RSS 2.0