Onsdag 15 juli

Hej nu har det gått exakt tre veckor sedan jag skrev sist, vet ni vad det betyder? Att jag är tre veckor närmare mitt nästa äventyr!! WOHO
Dagen efter att jag skrev sist, torsdag den 25 juni, åkte jag på kryssning med Tobbe, allt var lyckat förutom en sak. Samma dag dog min älskade idol, Michael Jackson! Det finns en enda positiv sak med det, att jag längre inte behöver sörja att jag inte fick tag på någon biljett till hans konsert! Men det är ett patetiskt försökt till att inte bli för ledsen.
Helt plötsligt har massvis, både kända som icke kända, antingen börjat våga stå för att dom tycker om MJ eller helt plötsligt bestämt sig för att gilla honom, nu när han är död. För då är det helt okej att tycka att en pedofil-anklagad är duktig på sitt jobb, innan var det en skam! Jag skäms för er som nu tagit er ur garderoben!

Jag har nu äntligen hunnit träffa både Emelie och Christina! HIGH FIVE!
Just nu sitter jag här i sommarklänning och äter sallad, väntar på att tvätten ska bli klar så jag äntligen kan få gå ner till Karin.

Många planer håller på att smidas inför framtiden... frågan e bara vilken man ska välja. Än så länge vet jag att jag ska till Gran Canaria den 8e augusti - 12 september. Min tanke är att kanske komma hem och börja jobba och sen ge mig iväg å resa ett tag till. Efter de kanske flytta till england en sväng igen.. hmm vad tycks?

Ikväll, så ska jag på Harry Potter (och halvblodsprinsen) premiären, med Unn! Ska bli sjukt kul! Jag å Unn har gått på alla premiärerna tillsammans! Första ggn gick vi på Grand klockan 18.00, i november, tror jag att det var. Ikväll ska vi på Rigoletto klockan 21.15! Jag minns att man var tvungen att köa tidigt på morgonen för att få biljetter till dom första 2 eller 3 filmerna.. nu kan man boka dom på internet utan problem.. inte riktigt lika mkt blockbuster längre ;) hehe då gick folk också utklädda med mantel, trollstav, hatt och halsduk, helst från Gryffindor (röd o gul).
Man får väl se om man ska ta med sig staven ikväll eller inte ;) haha!

I måndags började jag jobba igen, efter två veckors ledigt. Jobbigt men skönt på samma gång. Idag är det "helg" och imorn med. Sen jobbar jag fredag o lördag, ledig söndag. Sen kommer jag jobba 5 dagar i veckan fram tills jag åker.
Nu är det dags att ge sig ut i solen och ner till bryggan :)

Hörs! xxxxx Karolina


RSS 2.0