Torsdag - Happy New Year!!! 2009

Nu ere ett nytt år, inget nyårlöfte i år eller? Tell me yours!!

Gårdagen var sjukt kul, var inne i stan runt 7 pm.. kommer säkert upp "roliga" foton och filmer på facebook snart.. OMG!

Strax innan midnatt bestämde sig jag å Anne för att gå till McDonalds, MAAAT! MUMS! där braka dieten bums!

Vi hann typ precis tillbaka till baren för å hämta Stine och gå ner mot themsen, men det var  typ avspärrat å alla sa att vi skulle stanna "i backen" kan inte riktigt förklara var vi stod, men inte var det vid themsen iaf! haha men tydligen kunde vi se fyrverkerierna från där... jag vet inte, jag måste ha missat dom =S men tolvslaget gick, alla ropade happy new years och kramades å pussades!!

Kallt som tusan men det var en bra natt, sen gick vi tillbaka till baren, sa gott nytt år till alla och sen åkte vi hem! SKÖNT! kom hem runt halv två!

Det som e nice här är att mellan 11.30-4.30 (typ) så är det gratis att åka tunnelbana och buss under nyår! Så när vi började gå mot tunnelbanan så kändes det som jävla Cloverfield, alla sprang mot samma håll!! Men vi gick å höll armkrok å sjöng hahahha Så vi gick från covent garden till Holborn station för att ta piccadilly line till finsbury park, från finsbury park tog vi bussen hem.

Nu sitter man här, sliten men nöjd! Väntar med spänning och lite oro över bilder å filmer =P haha

xxxx Karolina 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback